Home > sudan4tech > جماعة ملوص .. تخدعون من؟؟!! فى الستينات والسبعينات كانت هناك مجموعات يطلق عليهم…

جماعة ملوص .. تخدعون من؟؟!! فى الستينات والسبعينات كانت هناك مجموعات يطلق عليهم…

جماعة ملوص .. تخدعون من؟؟!!

فى الستينات والسبعينات كانت هناك مجموعات يطلق عليهم…
جماعة ملوص .. تخدعون من؟؟!!

فى الستينات والسبعينات كانت هناك مجموعات يطلق عليهم ناس ملوص وسميت ملوص لانهم يملصوك من قروشك كلها فهم ليسوا رباطه ولكن اذا دعى الحال يستعملون العنف وهم محتالين كانوا يتواجدون فى الميادين وخاصه ميدان الامم المتحده ويطلق عليهم ناس الثلاثه ورقات والثلاثه ورقات هى الجوكر وورقتين من اوراق الكوتشينه ويغطوا الاوراق والبكسب من يختار الجوكر وتبدا المساله بان يدعوا الضحيه للمشاركه فى اللعب ويبداوا اللعب بينهم ويكسبوا واحد منهم اموال كثيره وهذا يغرى الضحيه ومع تشجيعهم يتورط ويبدا يخسر ويخسر وكلما حاول ينسحب يقنعوا يستمر ويجملوا له اللعبه وعندما يبدا يفيق ويتضح له ان الحكايه اوانطه ويبدا يطالب بامواله الضاعت يفجروا شكله مخططه عنيفه بينهم وتختفى الثلاثه ورقات ومعها القروش والشكله والشتائم تدور ويتجمع الناس وتتوسع الحكايه ويدخلوا الضحيه فى متاهه وهم ينسحبوا والضحيه ينشغل بالشكله اكثر من المطالبه بامواله وزول بسمعه مافى
بالله الكيزان ديل مش ناس ملوص وحالنا السياسى الان مش ياها لعبة ملوص الجماعه احتالوا علينا واكلوا قروشنا وفلسنا تمام وعندما وعى الشعب وانكشفت لعبتهم تماما دوروا شكله مع بعض الطيب ضد الكوده وامين حسن عمر ضد الرئيس والترشيح وعلى عثمان مع الترشيح وهرج ومرج وصريخ وتراجى تثكل وحتى كبارهم دخلوا فى المشكله الطيب زين العابدين ومالك حسين ونحن فى الدفسيبه دى ممتاز يعرس مياده وغناء ورقيص والناس كلها وقفت كل حاجه وبقت تتفرج على الكبسيبه القامت دى بالله ناس الانقاذ مش ياهم ناس ملوص وملصونا من اى حاجه حتى قيمنا الجميله


الصورة
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/40410428_2220092694929061_9017260761092718592_n.jpg?_nc_cat=0&oh=936dd2978674991589c45c9209d8d3c4&oe=5C399BC4

المصدرة صفحة الفكرة

Sudan4tech is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache

cryptocurrency Bitcoin ethereum bitcoin cash Bitcoin blockchain cryptocurrency and security Cybersecurity Technology news